phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • Ford Transit Custom MK2 Verlagingsveren en Verhogingsveren

  08-04-2024

  Cobra Suspension heeft de oplossing voor de nieuwe Ford Transit Custom MK2 (07-2023/-) met verschillende sets verlagingsveren en zelfs een set verhogingsveren!

  Nieuwe technologie voor de beste prestaties!

  Door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen in de markt kunnen we een veer maken welke met een onbeladen bus zeer comfortabel is, maar nogsteeds een hoog laadvermogen heeft. 
  Door het toepassen van deze Dual-Rate techniek is het mogelijk om dezelfde springrates als origineel te hebben, maar bij het beladen van de bus word de veer een stuk stugger. 

  De 40/65mm Verlagingsveren

  De 40/65mm verlagingsveren set voor de nieuwe Ford Transit Custom is de set voor elke eigenaar die zijn bus een uniek uiterlijk wilt geven.
  Door de vooras met 40mm te verlagen en de achteras met 65mm krijgt de Transit Custom een stoer uiterlijk!
  De voorveer is in beladen en onbeladen toestand 15% stugger als origineel.
  De achterveer is onbeladen net zo stug als origineel, maar bij een belading van 200KG zal het progressieve deel van de veer aanleggen en gaat de tweede springrate werken, deze is tot wel 20% stugger als origineel. 

  De 25/50mm Verlagingsveren

  De 25/50mm verlagingsveren set is gemaakt met de focus op comfort. Daarnaast wordt de auto subtiel verlaagd door de vooras met 25mm te verlagen en de achteras met 50mm. 
  De voorveer is 10% stugger, zowel beladen als onbeladen. 
  De achterveer is onbeladen net zo stug als origineel, maar bij een belading van 500KG gaat de tweede springrate werken, deze is ongeveer 20% stugger als origineel. 

  De 30/30mm Verhogingsveren

  Verhogingsveren van Cobra Suspension? 
  Jazeker! Met de 30/30mm Verhogingsset wordt de vooras met 30mm verhoogd, de achteras gaat met 15mm omhoog, maar wordt vooral een stuk stugger.
  Hierdoor krijgt de achteras een hoger laadvermogen maar en gaat de bus niet doorhangen. Ideaal voor de eigenaar die zijn bus voor werk of prive in offroad gebied wilt gebruiken! De verhogingsveren zijn ontwikkeld voor de originele dempers!