phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • Cobra Suspension Assortiment

  Cobra Suspension biedt diverse verlagingsveren en schroefsets aan om het onderstel en de wegligging van uw auto te verbeteren. Onze verlagingsveren en schroefsets worden geproduceerd aan de hand van de hoogste standaarden.

  Cobra Suspension Verlagingsveren

  Cobra Suspension heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van veren en verlagingsveren. Daardoor verbeteren onze verlagingsveren de handling van uw auto met behoud van veiligheid en rijkwaliteiten. Door het ontwerp van de originele veer te optimaliseren en het zwaartepunt van de auto te verlagen, verbeteren de prestaties en de uitstraling van uw auto. Door de toepassing van progressieve elementen in het ontwerp, kunnen Cobra Suspension verlagingsveren de handling van uw auto flink verbeteren terwijl het rijcomfort behouden blijft.

  Cobra Suspension EVO I Schroefset

  Voor een optimale afstelling van de hoogte van uw auto kunt u de EVO I schroefset gebruiken. Met het gebruik van deze schroefset kunt u uw auto het perfecte sportieve uiterlijk geven die u wilt. De schroefsets bieden de optimale balans tussen comfort en sportief rijgedrag door qua afstelling het beste van beide werelden te benutten. De verlaging varieert van 30 tot 80mm en is in hoogte instelbaar.

  Cobra Suspension EVO II Schroefset

  De EVO II combineert de sportieve uitstraling van de EVO samen met het comfort dat u wenst op uw auto. Heeft u een voorkeur voor een sportief en stevigere demping of wenst u meer comfort? Dan kunt u dit naar wens instellen door de hardheidverstelling aan te passen van de schroefset. De verlaging varieert van 30 tot 80mm en is in hoogte instelbaar.

  Cobra Suspension EVO III Schroefset

  Cobra Suspension Evo-III schroefsets zijn zeer hoge kwaliteit monotube hoge-druk schokdempers. De dempende werking op rebound en compressie is verstelbaar in 10 posities. Deze schokdempers zijn hoogte instelbaar en bieden een bredere verstelrange door de grotere zuiger. U zult verrast zijn over het comfort wanneer u met de dempers rijdt. Deze schroefsets zijn tot in de kleinste details uitgeengineerd. Zo is alles aan de binnenkant van de dempers, inclusief de zuiger, geanodiseerd om de levensduur van de vloeistoffen te verlengen. De EVO III biedt bovendien de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende veersterkes.

  Cobra Suspension EVO R Schroefset

  EVO-R schroefsets zijn de overtreffende trap van de EVO III dempers. De EVO R zijn zeer hoge kwaliteit monotube hoge-druk schokdempers. De dempende werking op rebound en compressie is verstelbaar in 10 posities. Deze schokdempers zijn hoogte instelbaar en bieden een brede verstelrange door de grotere zuiger. U zult verrast zijn over het comfort wanneer u met de dempers rijdt. Deze schroefsets zijn tot in de kleinste details uitgeengineerd. Zo is alles aan de binnenkant van de dempers, inclusief de zuiger, geanodiseerd om de levensduur van de vloeistoffen te verlengen. De EVO III biedt bovendien de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende veersterkes. Tevens is op deze set de camber naar wens in te stellen. Indien u zich nog meer richt op het circuit, zijn er ook 2-Wegs, 3-Wegs en 4-Wegs verstelbare dempers.