phone +3130 6664666

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • Volkswagen Transporter T6.1 Cobra Suspension Verlagingsveren

  14-02-2020

  De nieuwe Volkswagen Transporter T6.1 is verlaagd op onze verlagingsveren! Hij heeft een iets ander uiterlijk gekregen en tegelijkertijd is hij ook voorzien van een iets aangepaste ophanging. Wij waren benieuwd naar de veranderingen en hoe wij onze verlagingsveren konden toe passen op de T6.1!

  Een van de populairste bestelwagens

  De Volkswagen Transporter staat met regelmaat in de top 10 van de best verkochte bestelwagens. Bij Cobra Suspension hebben wij een mooi assortiment aan verlagingsveren en schroefsets voor de Transporter T5 en T6, echter waren wij benieuwd naar de veranderingen van de gefacelifte Transporter. Onderhuids valt dat allemaal wel mee. In de basis is dit nog steeds hetzelfde platform, met een iets andere voorveer. Voor ons is het echter belangrijk dat alles tot in perfectie ontworpen en getest wordt.

  Een andere voorveer

  De Volkswagen Transporter T6.1 is aan de voorzijde licht gewijzigd. Hiervoor komt een nieuwe verlagingsveer en zo geven wij zelfs de kleinste details aandacht. Tevens komt er voor de dichte T5, T6 en de T6.1 bussen een lagere set beschikbaar, waarmee de Transporter nog mooier op zijn pootjes staat. De kleinere wheelgap zorgt ervoor dat de Transporter een sportiever uiterlijk mee krijgt.

  Rondom 55mm verlaging

  De Transporter die wij beschikbaar hadden voor de ontwikkeling, was een dichte variant. Hiermee konden wij mooi onze Cobra Suspension 55mm verlagingsveren testen op deze uitvoering. De dichte bussen zijn lichter dan de zwaardere Multivans, waardoor wij een nieuwe set zijn gaan ontwikkelen. Om de eigenaren van Transporter bussen nog meer opties te geven, zijn wij achter de schermen ook bezig met een ander product. Meer weten? Volg ons dan op Social Media of hou onze site in de gaten!