phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • Volkswagen ID3 Cobra Suspension Verlagingsveren

  02-04-2021

  De Volkswagen ID3 is een enorm populaire auto. Om toch uniek te zijn tussen de vele ID3's, hebben bieden wij binnenkort Cobra Suspension verlagingsveren aan voor de Volkswagen ID3. Optimaal comfort, gave looks en perfecte balans.

  Volkswagen ID3 Verlaging

  De Volkswagen ID3 is op deze set foto's verlaagd met onze 45mm verlagingsveren. Wij hebben met deze auto een prachtige verlagingsset ontwikkeld welke niet alleen bijdraagt aan een mooiere look, maar ook aan de handling. Zowel de voorveren als achterveren van de ID3 zijn compleet nieuw ontwikkeld en hebben de perfecte karakteristieken die matchen met die van de ID3. Meer weten? Lees gauw verder!

  Achterveren van de ID3

  Doordat dit één van de weinige Volkswagen zijn met achterwielaandrijving, is de achterophanging ook een stuk complexer dan wat wij normaal gesproken van Volkswagen gewend zijn. De achterveren die we hiervoor ontwikkeld hebben, worden geleverd met een nieuwe veerschotel, die specifiek ontworpen is voor de ID3. Onze verlagingsveren passen hier perfect op. Dit zorgt voor niet alleen een goed rijdend product, maar ook een veilig product. De veren worden mede door deze schotel super strak in positie gehouden en dempen tevens ook goed de oneffenheden in de weg.

  Perfecte balans

  Dankzij het lage zwaartepunt van de ID3, is de body roll al relatief beperkt. Hierdoor hebben wij gekozen voor een mooie comfortabele setup waardoor je dagelijks kan genieten van een fijn rijdend onderstel. Mocht je toch een keer lekker willen sturen? Dan zorgt het verlaagde zwaartepunt voor een direct sturende auto. 

  Binnenkort verkrijgbaar

  De verlagingsveren zijn in productie en zullen binnenkort verkrijgbaar zijn. Meer weten? Stuur ons gerust een berichtje op onze Social Media of onze email voor meer informatie en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven op al uw vragen met betrekking tot de Volkswagen ID3 Cobra Suspension verlagingsveren.