phone +3130 6664666

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • Volkswagen Golf 8 Cobra Suspension Verlagingsveren

  27-02-2020

  De Golf 8 is net in Nederland aangekomen en we zijn een van de eersten die hem verlagen op onze verlagingsveren! De auto rijdt als een trein op rails met de Cobra Suspension verlagingsveren! Met de 45mm verlaging ziet de auto er zeker goed uit! Meer weten? Lees ons artikel hieronder!

  Volkswagen Golf 8 Verlagen

  De Volkswagen Golf 8 is nog maar net op de markt in Nederland en is een belangrijke auto voor Volkswagen en voor ons. Wij hebben er werk van gemaakt om zo spoedig mogelijk deze auto te verlagen. Dit hebben we gedaan met een Volkswagen Golf 8 met de 1.5 eTSI. De grijze kleur en de mooie velgen komen zo nog beter tot zijn recht. De prototypeveren zijn deze week geïnstalleerd en klaar voor productie! De 45mm set is op voorraad en binnenkort te bestellen via een van onze dealers van Cobra Suspension.

  Evolutie van generatie naar generatie

  Met de Golf 8 heeft Volkswagen, zoals we Volkswagen kennen, vooral weer evolutie toegepast. De sterkere varianten zijn ondersteltechnisch voorzien van een multilink achterwielophanging en voor deelt deze auto relatief veel met het uitgaande platform. De minder krachtige varianten hebben een torsieas achter. Deze wordt ook door Cobra Suspension binnenkort ontwikkeld en getest. Om de Volkswagen Golf 8 te verlagen, hebben wij Cobra Suspension verlagingsveren geproduceerd die qua karakter en verlaging mooi passen bij de nieuwe Golf 8. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van onze uitgebreide kennis in het VAG programma, waar wij inmiddels meer dan 2000 applicaties voor hebben.

  30mm en 45mm verlaging

  Voor de Golf 8 komt net zoals bij de Golf 7 twee verschillende verlagingssets beschikbaar. Deze Golf 8 is met 45mm verlaagd. Naast de 45mm set komt er ook een 30mm set. Deze set is klaar voor productie en wordt binnenkort uit voorraad leverbaar. De vakmensen en de CNC wikkelmachines gaan aan de gang om de nieuwe serie veren te wikkelen. Meer weten? Stuur ons gerust een bericht voor meer informatie!