phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • Volkswagen Caddy MK5 50-75mm Verlagingsveren

  17-05-2021

  De Volkswagen Caddy MK5 verlaagd op Cobra Suspension 50mm voor en 75mm achter verlagingsveren voor een mega dikke look! De verlagingsveren komen binnenkort beschikbaar!

  Volkswagen Caddy MK5 Verlagingsveren

  Deze gave Volkswagen Caddy MK5 is verlaagd op Cobra Suspension 50mm voor en 75mm achter verlagingsveren. Na het succes van onze 40-60mm verlagingsveren, hebben wij naar aanleiding van de grote vraag een 50mm voor en 75mm achter verlagingsset ontwikkeld. Binnenkort komt deze set beschikbaar nadat de ontwikkeling afgerond is. 

  Volkswagen Caddy door Koppejan Auto's

  Nieuwe Achteras op de Caddy MK5

  De Caddy Mk5 heeft een compleet nieuwe achteras gekregen. De nieuwe Caddy is gebaseerd op het MQB platform van Volkswagen, maar dan wel speciaal ontwikkeld voor bedrijfswagens en zware last. De Caddy heeft in plaats van bladveren aan de achterzijde spiraalveren gekregen, welke de rijkarakteristieken ten goede moeten komen. Origineel staat de Caddy erg hoog, dus hebben wij mooi de kans om de auto qua looks flink te verbeteren met Cobra Suspension verlagingsveren. Daarmee wordt de Caddy weer de oude vertrouwde partner-in-crime van de autoliefhebber die veel ruimte nodig heeft!

  Cobra Suspension Prototypes

  Koppejan Auto's heeft deze extra lage set getest. Deze gave bus is voorzien van allerlei gave opties, van 20 inch velgen, chique details zoals in carosseriekleur gespoten bumpers en highlights, tot aan een volledig custom interieur. De prototypes worden na een tweede test die binnenkort in Mei - Juni 2021 gaat plaatsvinden nog goedgekeurd, vervolgens kan de set in productie.

  Mooie stance

  De Volkswagen Caddy MK5 krijgt een fantastische stance met onze verlagingsveren, maar behoudt nog wel de functionaliteiten van wat je van een bus mag verwachten. Dit is afhankelijk van de aanpassingen die op de achteras worden gedaan. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie met betrekking tot de aanpassingen die benodigd zijn.