phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • SEAT Leon FR 2020 Cobra Suspension Verlagingsveren

  03-07-2020

  Met de nieuwe SEAT Leon probeert SEAT weer de autoliefhebber aan te trekken die houdt van sturen. Om de rijeigenschappen af te maken, hebben we er ook voor gezorgd dat de Leon nog strakker op de weg ligt en veel stoerder er uit ziet!

  SEAT Leon FR 2020 Cobra Suspension

  Met de nieuwe SEAT Leon, heeft SEAT weer mooie auto neergezet met een iets uitgesprokener uiterlijk dan de Golf 8. Het platform is bekend, maar de looks en het rijden zijn wel degelijk iets anders dan de Golf 8. SEAT is traditiegetrouw de meer frivole keuze en dat is deze keer niet anders! Met de Cobra Suspension verlagingsveren verbeter je niet alleen de looks, maar ook de rijeigeschappen.

  Dynamic Damping Control

  Onze testauto was ook voorzien van Dynamic Damping Control. De auto biedt hiermee verschillende rij-modi aan, waarmee je de hardheid van de demping naar smaak kan instellen. Een positieve bijdrage aan de rijeigenschappen. De verlagingsveren matchen perfect hiermee en zorgen voor een mooiere beleving in zowel comfort als sport. De veren werken zowel op auto's uitgevoerd met DDC als met passieve demping.

  30mm en 45mm

  Net zoals bij de Golf 8, willen we ook bij de SEAT Leon FR een 30mm en 45mm set aanbieden. De auto op de afbeeldingen is op onze 30mm set verlaagd. Een hele nette verschijning, al zeggen we het zelf! Natuurlijk iets sportiever, maar nog altijd comfortabel genoeg om ermee naar Spanje te rijden! Wij hebben goed gebruik gemaakt van onze uitgebreide kennis in het VAG programma om de SEAT nog beter tot zijn recht te laten komen. Inmiddels hebben wij zo'n 2000 VAG applicaties.