phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • Qucee's Volkswagen Golf 7 - Absolute Motors & Cobra Suspension

  21-07-2020

  Absolute Motors heeft Qucee's Golf aangepakt! Schadeherstel, nieuwe velgen, een frisse wrap en natuurlijk Cobra Suspension verlagingsveren. Hoe ze dat hebben gedaan? Scroll naar beneden voor de video!

  Absolute Motors

  Absolute Motors is een bedrijf gespecialiseerd in het personaliseren en optimaliseren van exclusieve auto's. Zij bieden totaaloplossingen, van wraps, detailing, velgen, chiptuning, uitlaten, verlaging en meer. Qucee's Golf 7 had, laten we het beleefd zeggen, wat aandacht nodig om weer trots door het verkeer heen te kunnen bewegen. Met dit initiatief van Jay-Jay en Absolute Motors, hebben ze Qucee aan een zo goed als nieuwe auto geholpen. De Golf reed echter niet alleen weg met een verse APK en fris plaatwerk, maar de hele auto is getransformeerd! Ben je benieuwd naar het resultaat? Klik dan gelijk op de video!

  Het resultaat van een gaaf initiatief

  Samen met partners van Absolute Motors, heeft Qucee nu een totaal andere Golf teruggekregen ten opzichte van de auto die hij inleverde! Alvorens de auto ingeleverd werd, kwam Jayjay in samenwerking met Mulder Mazda aan met een prachtige Mazda CX-5 als vervangend vervoer. Daar kon Qucee de aankomende tijd lekker in rondtoeren. Nadat zijn auto ingeleverd werd, heeft Sloot Autogroep de auto volledig deukvrij gemaakt en opnieuw in de lak gezet, zodat hij ook onder de nieuwe Xpel wrap mooi blijft. Reedijk Wheels and Tyres heeft de gave 19" velgen verzorgd en de Cobra Suspension veren komen uiteraard uit onze koker!

  Cobra Suspension Verlagingsveren

  Voor de Golf 7 van Qucee, hebben we gekozen voor de 30mm verlagingsveren. Een subtiele verlaging, waarmee Qucee nog prima met zijn gezin door de binnensteden heen kan toeren. De 30mm veren maken net dat extra beetje verschil. In combinatie met 19"velgen eigenlijk wat ons betreft een must! Wat een resultaat heeft Absolute Motors hier neergezet! Geweldige prestatie, en wij zijn erg blij dat we er onderdeel van mochten zijn! Geniet van de 'ride' Qucee!

  De 'nieuwe' Golf van Qucee

  En ja hoor! Daar staat hij dan te shinen! Wat een gaaf apparaat is het geworden. Met de aanpassingen, is dit nu echt een nekkendraaier geworden! Bedankt Absolute Motors en partners! Qucee kan met een gerust hart zijn auto 'op' rijden, mocht dat ooit nog een keer gebeuren. Deze kan hij ook voor altijd houden als het aan ons ligt! Geniet ervan en tot de volgende!