phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • Peugeot e-208 Cobra Suspension Verlagingsveren

  09-07-2020

  Yes! Bij Cobra Suspension hebben we hem al! De Peugeot e-208 is bij ons geweest voor verlagingsveren! Wat een fantastische verschijning, nu zeker op onze veren en de kleur van de auto!

  Peugeot e-208 Verlagingsveren

  Deze gave Peugeot e-208 is de Cobra Suspension behandeling ondergaan! Verlagingsveren in combinatie met een megadikke kleur! Wat een fijne machine. Peugeot (en stiekem Opel natuurlijk) hebben mooi werk gemaakt van deze generatie 208 en Corsa. Het onderstel is erg prettig, ook na verlagen. De 208 kenmerkt zich met een stabiel en vlot bochtengedrag. Ook de rust op de weg is erg fijn. Dankzij de prettige basis, hebben wij ook deze karakteristieken weten te behouden na het verlagen.

  De e-208 met 40mm verlaagd

  De Peugeot 208 en e-208 staan standaard behoorlijk hoog. Deze auto heeft ondanks de 40mm verlaging voor en 35mm verlaging achter nog steeds een behoorlijk subtiele look. Voor ons is dit de ideale verlaging. Sportieve wegligging door het nog iets lagere zwaartepunt, comfort genoeg door het volwassen onderstel en subtiele looks door de relatief hoge rijhoogte af-fabriek. Wij vinden hem geslaagd!

  Productie e-208 verlagingsveren

  De test is geslaagd! Wij gaan de productie opstarten voor de Peugeot e-208 en deze zullen spoedig beschikbaar zijn. Deze veren worden door onze vakmannen gewikkeld met high-end winkelmachines. Dit proces kunt u onder andere hier terugvinden: https://www.bb-stagin.nl/cobra/over-ons/productie-1.html. Wilt u alvast uw set bij ons pre-orderen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.