phone +3130 6664666

mail_outline info@cobra-suspension.com

Peugeot 508 MK2 Verlagingsveren

06-02-2020

De Peugeot 508 is een strak gelijnde auto, maar het onderstel biedt genoeg ruimte voor verlaging en een sportiever karakter. Bij Cobra Suspension hebben we daarom voor de Peugeot 508 Mk2 verlagingsveren ontwikkeld die het karakter en de looks van de auto ten goede komen.

De Peugeot 508 Sedan

De Peugeot 508 Sedan is een chique en gedrongen 5-deurs coupé. Met de sportieve looks, kunnen we rekenen op veel aandacht. Tijdens het testen van de prototypes kregen we dan ook veel bekijks. De Cobra Suspension verlagingsveren dragen hier aan bij door de auto zo'n 30mm te laten zakken. Dit maakt de auto niet alleen leuker om te zien, maar ook stukken leuker om te rijden. Ondanks de verlaging, bleef de auto heerlijk comfortabel, zoals je van een Franse auto mag verwachten. De adaptieve demping op dit exemplaar helpt daar aan mee.

De Speciale Multilink-achterwielophanging

De Peugeot 508 heeft een speciale multi-link ophanging achter, die verbonden zit aan het chassis met een brede aluminium brace. De constructie zorgt ervoor dat de Peugeot origineel al een zeer geraffineerd onderstel heeft, waar wij onze verlagingsveren op hebben ontworpen. Dit onderstel zorgt voor een mooie balans tussen comfort en sportiviteit.Origineel is de auto wat meer gericht op comfort dan sportiviteit. Cobra Suspension zorgt ervoor dat het sportieve karakter meer tot zijn recht komt door overhellen te beperken, zonder comfort uit het oog te verliezen.

De Peugeot 508 SW

Naast de sedan, hebben wij ook verlagingsveren voor de Peugeot 508 SW ontwikkeld. Een sportief gelijnde station, welke net zoals de sedan een lekker comfortabel karakter heeft. Ook voor deze auto geldt dat Cobra Suspension speciale verlagingsveren heeft ontwikkeld waardoor de Peugeot 508 comfortabel blijft, maar wel stukken strakker stuurt. De looks zijn tevens ook sterk verbeterd en zorgen ervoor dat beide voertuigen chiquer en volwassener ogen.

Cobra Suspension Verlagingsveren

Cobra Suspension heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van veren en verlagingsveren. Daardoor verbeteren onze verlagingsveren de handling van uw auto met behoud van veiligheid en rijkwaliteiten. Door het ontwerp van de originele veer te optimaliseren en het zwaartepunt van de auto te verlagen, verbeteren de prestaties en de uitstraling van uw auto. Door de toepassing van progressieve elementen in het ontwerp, kunnen Cobra Suspension verlagingsveren de handling van uw auto flink verbeteren terwijl het rijcomfort behouden blijft.

In productie!

Nu onze test afgerond is, kunnen wij de serie-productie opstarten van de Cobra Suspension verlagingsveren voor de Peugeot 508 Sedan en SW. Het eindproduct wordt een product dat u als eigenaar van een Peugeot 508 heerlijk comfortabel kan rijden, terwijl de auto veel sportiever toont. Wij kunnen niet wachten tot deze op voorraad zijn! Wilt u meer weten over de beschikbaarheid? Stuur ons dan gerust een berichtje voor meer informatie!