phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • Kia Picanto X-Line Cobra Suspension Verlagingsveren

  06-05-2020

  Deze Kia Picanto is verlaagd met Cobra Suspension verlagingsveren! Wij hebben binnenkort zowel verlagingsveren voor de reguliere Picanto, de X-Line en de GT-Line.

  Een Picanto X-Line verlagen

  We zijn met de ontwikkeling begonnen bij een reguliere Picanto. Dit was onze basis waarmee wij de Cobra Suspension verlagingsveren voor deze auto's konden ontwikkelen. Als enige in de markt hebben wij naast de reguliere en de GT-Line Picanto straks ook verlagingsveren voor de Picanto X-Line die ten opzichte van de reguliere Picanto 10-15mm verhoogd is. Met onze verlagingsveren heb je wel de robuuste look, maar ook het kart gevoel waarmee de Picanto een leuk apparaat wordt om mee te sturen! De reguliere Picanto en de GT-Line worden met onze verlagingsveren ook een stuk leuker om te zien en om mee te sturen.

  Verlaging van de Kia Picanto

  De reguliere Picanto hebben wij met ongeveer 25mm verlaagd. De X-Line versie hebben wij met ongeveer 35mm verlaagd. Wij hebben hiervoor aan de achterzijde een dual-rate veer gebruikt waarmee wij een mooie verlaging kunnen beloven, zonder consessies te doen op rijkwaliteiten. Deze veer is namelijk perfect gematched aan de originele spring rates, waarmee wij met de Cobra Suspension verlagingsveren niet alleen de Picanto qua looks verbeteren, maar ook qua wegligging.

  Onze nieuwe productiehal

  Om van de gelegenheid gebruik te maken, hebben wij deze kleine auto maar gelijk bij onze nieuwe hal waarin onze straalfaciliteiten gehuisvest zijn naar binnen gereden. Wat een mega vette omgeving is dit! De foto's komen hier goed tot zijn recht en de schattige maar robuuste look van de Kia Picanto X-Line passen hier leuk bij. Wij ontwikkelen niet alleen de beste verlagingsveren, maar produceren ze ook zelf in huis in onze state of the art productielocatie gevestigd in Nederland

  Verlagingsveren binnenkort beschikbaar!

  Onze verlagingsveren voor de Picanto, de Picanto GT-Line en de Picanto X-Line zijn binnenkort beschikbaar en kunnen dan direct besteld worden. Wij gaan de serie-productie opstarten van deze sets en zullen zo spoedig mogelijk met meer foto's komen. Pre-orderen zodat u de eerste bent met de Cobra Suspension verlagingsveren voor dit platform? Neem even contact met ons op voor meer informatie!