phone +3130 6664666

mail_outline info@cobra-suspension.com

Ford Focus MK4 Verlagingsveren

25-11-2019

Onze Cobra Suspension verlagingsveren voor de vorige generaties Ford Focus gaan als warme broodjes over de toonbank! Niet heel gek dat wij daarom de nieuwe Focus ook in ontwikkeling hebben! Benieuwd naar de komende producten voor deze Ford? Lees dan snel het artikel hieronder!

Ford Focus MK4 Hatchback

De Ford Focus Hatchback is een auto waar menig autoliefhebber zich wel in kan vinden. De auto stuurt origineel al erg goed en trekt daardoor veel liefhebbers van sportief rijden aan. Daarom is de Focus ook een auto dat zich leent om verder aan te passen. Voor de bestuurders die een nog beter stuurgevoel willen hebben ontwikkelen wij een set Cobra Suspension verlagingsveren die het originele comfort behoudt, maar wel de scherpte geeft door de verminderde body-roll. De auto krijgt hierdoor een verbeterde wegligging en geeft de bestuurder meer vertrouwen op een bochtige weg.

Ford Focus MK4 Wagon

De Ford Focus Wagon is er voor degene die sportief heel veel spullen mee wilt nemen. De auto stuurt net als de Ford Focus Hatchback origineel al erg scherp, maar kan zeker een paar centimeters omlaag om zo de looks verder te verbeteren. Ook is de Wagon een erg fijne auto voor lange afstanden. Ook bij de Ford Focus Wagon hebben wij daarom het originele comfort weten te behouden met een verbeterde look! Maak het af met een leuk setje velgen en je hebt een top product om kilometers mee te vreten, maar ook om heerlijk op B-wegen te sturen. Dat is de kracht van Cobra Suspension.

Cobra Suspension Verlagingsveren

Cobra Suspension heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van veren en verlagingsveren. Daardoor verbeteren onze verlagingsveren de handling van uw auto met behoud van veiligheid en rijkwaliteiten. Door het ontwerp van de originele veer te optimaliseren en het zwaartepunt van de auto te verlagen, verbeteren de prestaties en de uitstraling van uw auto. Door de toepassing van progressieve elementen in het ontwerp, kunnen Cobra verlagingsveren de handling van uw auto flink verbeteren terwijl het rijcomfort behouden blijft.

Ford Focus ST MK4

De Ford Focus ST is natuurlijk het paradepaardje van de Focus line-up totdat de nog snellere RS op de markt komt! Wij zijn er tijdig bij en hebben reeds een prototype set verlagingsveren ingebouwd op deze splinternieuwe Ford Focus ST. De Focus ST is origineel een sportief afgeveerde auto. Omdat wij erg gesteld zijn op het originele karakter in combinatie met verbeterde rijeigenschappen, hebben wij onze veren zo ontwikkeld dat de sportieve genen van deze auto behouden blijven. Door de rake van de voorkant en achterkant iets te verkleinen, hebben we ook meer stabiliteit in de auto weten te krijgen.

Productie

Nadat we alle sets uitvoerig hebben getest, kunnen we starten met productie. De verwachting is dat dit op korte termijn gaat gebeuren. Wanneer de producten beschikbaar zijn, updaten wij u uiteraard weer met een nieuwe galerij en zorgen wij ervoor dat u het product zo snel mogelijk in huis hebt. Benieuwd naar onze andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!