phone +3130 6664666

mail_outline info@cobra-suspension.com

Cobra Suspension Uitbreiding Productie

29-10-2019

Cobra Suspension ontwikkelt omstreden hun productiefaciliteit om de nieuwste productietechnieken te huisvesten. We werken momenteel aan de uitbreiding van onze straalfaciliteiten

Investering

Cobra Suspension is in 2017 begonnen met het bouwen van een nieuwe hal met een afmeting van 2000 vierkante meter met daarbij 200 vierkante meter aan kantoorruimte. Dit gebouw is halverwege 2018 in gebruik genomen. In dit gebouw is een zeer moderne epoxy poedercoat-installatie met 3 spuitcabines en 1,2km aan baancapaciteit in gebruik genomen. Deze poedercoatlijn is in staat om een zeer groot aantal veren per dag te voorzien van een kleurtje! Hierdoor kunnen wij nog meer auto's voorzien van Cobra Suspension verlagingsveren!

Bouw Fase 2

Midden 2019 is er begonnen met de bouw van fase 2. In deze fase gaan wij dit nieuwe industriƫle gebouw verbinden met een nieuwe aanbouw aan de bestaande fabriek. Hierin komen 2 nieuwe high-tech shot-peen machines voor een nog efficiƫntere productie. De kwaliteit wordt mede dankzij deze investering op een nog hoger niveau getild! De verwachte oplevering zal vierde kwartaal 2019 zijn. De verlagingsveren van Cobra Suspension worden altijd van de beste materialen en met de beste productietechnieken geproduceerd.