phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • BMW G80 M3 Cobra Suspension Verlagingsveren

  04-05-2021

  De nieuwe BMW G80 M3 op Cobra Suspension verlagingsveren. Deze waanzinnige auto is 30mm voor en 10mm achter verlaagd. Meer weten? Lees onder gauw verder!

  Verlagingsveren

  De BMW M3 G80 verlagen? Check this out! Wij zijn blij met het resultaat! Wat vinden jullie van de verlaging op dit monster? Verdere ontwikkeling zal binnenkort plaatsvinden met nieuwe prototypes om de karakteristieken van de M3 G80 nog beter te matchen! We kunnen niet wachten om meer en meer producten voor dit platform te introduceren! We zijn ook bezig met schroefsets en height adjustable springs voor de M3 G80 en in de toekomst ook voor de M4 G82.

  Dual Rate Veren

  Om de karakteristieken van de BMW G80 M3 nog beter te matchen, introduceren wij dual rate veren voor dit platform voor nog betere rijeigenschappen. Door deze techniek toe te passen kunnen wij de veerkarakterstieken beter afstemmen op de sportieve besturing van de BMW G80 M3, samen met een prachtige rijhoogte die de auto veel gaver maakt!

  Ontwikkeling

  Cobra Suspension streeft altijd naar het beste product, daarom blijven wij onze producten doorontwikkelen totdat het product perfect is. Deze verlagingsveren worden daarom tot in de puntjes doorontwikkeld zodat u als eigenaar van één van de beste sportssedans op de markt, een perfect rijdende auto krijgt dankzij onze verlagingsveren. Wij passen onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van verlagignsveren toe op onze producten zodat we precies weten waar we op moeten letten bij het ontwerpen en de productie van onze veren.

  Cobra Suspension

  Verlagingsveren van Cobra Suspension zijn gemaakt van Chroom-Silicium verenstaal met een extra hoge trekvastheid van Europese makelij. De verlagingsveren worden “koud” gewikkeld met CNC gestuurde wikkelautomaten, daarna met hitte behandeld en gekogelstraald voor een extra lange levensduur. Alle veren krijgen een anti-corrosie behandeling en worden vervolgens met poederlak geëpoxeerd voor een mooie en langdurige corrosiebestendige bescherming.

  Pre Order

  Pre Orders zijn mogelijk. De BMW G80 M3 verlagingsveren worden zo spoedig mogelijk geleverd. Wilt u als een van de eersten deze set bemachtigen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Beschikt u over een BMW G82 M4 en bent u woonachtig in Nederland? Neem dan contact met ons op om samen deze set te ontwikkelen!

  Email
  Instagram
  Facebook