phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • BMW G22 M440i Cobra Suspension Verlagingsveren

  25-11-2020

  Primeur! De eerste met verlagingsveren voor de spraakmakende BMW G22 M440i! Wij zijn enorm blij met het resultaat! De BMW M440i is verlaagd met 30mm verlagingsveren. Meer weten? Scroll gauw naar beneden voor meer informatie!

  BMW G22 M440i

  De BMW G22 M440i is een aandachtstrekker! Samen met BMW Broekhuis (https://www.broekhuis.nl/bmw/) hebben wij deze gave 4 Coupe voorzien van 30mm Cobra Suspension verlagingsveren. Deze BMW is verlaagd met veren die speciaal op deze auto afgestemd zijn. Wij zijn erg blij met het resultaat. Het geeft de M440i een veel betere stance en zorgt er tevens voor dat de auto minder overhelt. De looks van de auto zijn een stuk verbeterd. Wat vind jij?

  Cobra Suspension Verlagingsveren

  De 30mm verlagingsveren zijn perfect afgestemd op het karakter van deze splinternieuw BMW 4 Serie. De veren geven de auto een comfortabel karakter mee, terwijl deze door het lagere zwaartepunt ook voor een verbeterde wegligging zorgt. De Cobra Suspension verlagingsveren blijven hiermee daarom trouw aan onze roots. Comfortabel, maar toch een heel gaaf uiterlijk!

  Prototypes Testen

  Wij testen onze verlagingsveren op praktische bruikbaarheid, comfort, handling en levensduur. Tijdens de praktijktest is gebleken dat de auto precies is verlaagd zoals wij het graag zien. zoals onze engineers dat bedacht hebben! Het originele onderstel van de BMW M440i is gelukkig origineel al erg goed, waardoor BMW ons de mogelijkheid heeft gegeven om de auto ook erg fijn te kunnen verlagen. Met de 30mm verlaging is de stance van deze auto sterk verbeterd. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie!

  BMW G22 M440i Video

  Naast de foto's in de galerij, hebben wij ook een video gemaakt! Benieuwd naar het resultaat? Klik dan gauw op de video om een impressie te krijgen van alle kanten van de BMW G22 M440i! Volg je nog niet ons Youtube-kanaal? Wij zouden het enorm waarderen wanneer je abonneert op ons kanaal zodat je onze meest recente video's ook als eerste ziet!