phone +3130 6664666

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • BMW G21 3 Serie Touring Cobra Suspension Verlagingsveren

  30-03-2020

  Recent hebben wij de BMW G21 330i Touring verlaagd op Cobra Suspension verlagingsveren. De BMW G21 3 Serie touring is een ontzettend leuke auto om te rijden, maar hoe maak je hem nog leuker? Met Cobra Suspension verlagingsveren natuurlijk!

  BMW G21 3 Serie Touring Cobra Suspension

  De BMW G20 en G21 3 Serie is af fabriek al een erg leuke auto om te rijden. Omdat Cobra Suspension de 3 Serie qua looks ook wil verbeteren, hebben wij verlagingsveren ontwikkeld die de 3 Serie nog sportiever maken. De auto ziet er niet alleen beter uit, maar het overhellen wordt ook door de verlagingsveren beperkt, waardoor je een nog sportievere rijbeleving krijgt.

  Sportief karakter

  De BMW G20/G21 is dankzij het iets aangepaste karakter ten opzichte van zijn voorganger iets meer op sportiviteit gericht. Bij Cobra Suspension hebben wij dit karakter weten te behouden, zonder het comfort uit het oog te verliezen. De BMW 3 Serie blijft daardoor altijd nog die fijne snelweg cruiser, maar wel eentje die mede dankzij de verlagingsveren van Cobra Suspension een big smile op je gezicht weet te toveren wanneer je over een dijkje stuurt!

  Progressieve Veren

  Om de 3 Serie een passend karakter mee te geven, gebruiken wij bij Cobra Suspension progressieve veren. De verlagingsveren verlagen niet alleen de auto mooi, maar moeten ook ervoor zorgen dat de auto rijdt zoals hij hoort te rijden, zonder in te leveren op veiligheid. Door deze ontwerpkeuzes, weten wij zeker dat wij een goed product afleveren die de auto niet alleen beter laten sturen, maar ook veilig blijft na het verlagen. De BMW G21 3 Touring wordt hierdoor nog een stukje leuker om te rijden.

  Verschillende smaakjes

  Ook voor de BMW G21 3 Serie Touring hebben wij net zoals bij de Sedan verschillende smaken binnenkort beschikbaar! De afgebeelde auto is verlaagd met onze 40mm verlagingsveren. Hier komt ook een 30mm set voor beschikbaar, die de auto net wat milder verlaagd, maar toch een sportievere look meegeeft. De M-Sport is standaard al iets lager, waardoor de 30mm set 20mm verlaagd op een M-Sportonderstel en de 40mm verlagingsveren 30mm verlagen op de een M-Sport uitgevoerde auto.