phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • BMW G20 Urban Green M340i Cobra Suspension Verlagingsveren

  20-06-2020

  Urban Green op een BMW M340i! Wat een fantastische kleur! In combinatie met de M340i Cobra Suspension verlagingsveren, is deze auto helemaal af! Wij zijn helemaal fan van deze combinatie!

  BMW M340i Cobra Suspension

  De BMW G20 M340i xDrive is, buiten de aankomende M3, de enige BMW 3 serie van de G20 generatie met een benzine 6 cilinder. Wij kunnen deze combinatie wel erg waarderen! Een goede kleur, een fantastische motor, 20" M Performance velgen, M-Performance spoilers en een heerlijk geluid. Enige wat nog miste, was een subtiele verlaging om de auto helemaal af te maken. Wij zijn in contact gekomen met Bas en hij heeft ons geholpen met de ontwikkeling van de Cobra Suspension verlagingsveren

  Ontwikkeling van nieuwe veren

  Dankzij het xDrive systeem van de BMW G20 M340i, heeft de BMW onder nagenoeg alle omstandigheden grip. Het extra gewicht zorgt ervoor dat wij speciaal voor deze auto een nieuwe veer gaan ontwikkelen dat perfect bij het karakter past van deze top-Dreier. Deze veren hebben wij geïnstalleerd op deze Urban Green BMW M340i van Bas en de resultaten zijn erg positief!

  Testen van de prototypes

  Wij testen onze verlagingsveren op praktische bruikbaarheid, comfort, handling en levensduur. Tijdens de praktijktest is gebleken dat deze set heerlijk comfortabel is en geen comfort heeft ingeleverd ten opzichte van het origineel. Precies zoals onze engineers dat bedacht hebben! Het originele onderstel van de BMW M340i is qua rijhoogte vergelijkbaar met een reguliere BMW G20 Sedan op M-onderstel. Met de 30mm verlaging, is de stance van deze auto sterk verbeterd.

  Chiquere look met Cobra Suspension verlagingsveren

  Ondanks dat de meeste mensen verlaging associeren met sportiviteit, is ook de M340i niet alleen sportiever, maar ook chiquer geworden doordat de verhoudingen van het ontwerp weer iets anders zijn geworden. Hij is wat langerekter, waardoor de auto ook iets volwassener oogt. De verlaging is erg mooi uitgepakt. Wederom een top product en wij gaan aan de slag met de productieset!