phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • BMW F44 2 Serie Gran Coupe Verlagingsveren

  27-05-2020

  De eersten met verlagingsveren voor de BMW F44 2 Serie Gran Coupe! Bij Cobra Suspension zitten wij niet stil en zetten we elke week weer meerdere nieuwe producten op de markt. Hoe rijdt de 2 Serie Gran Coupe na het verlagen? Lees verder voor meer!

  De 2 Serie Gran Coupe

  Ja ja, de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupe heeft ook de Cobra Suspension behandeling ondergaan! Wij zijn erg blij met het resultaat! In dit geval hebben wij de 45mm verlagingsveren getest (35mm vanaf M-Sport) en we kunnen concluderen dat de verlagingsveren zeer positief uitvallen op dit platform van BMW. Waar het originele onderstel nogal wat dribbelig aan voelt, is dat gevoel nagenoeg verdwenen. De auto ligt veel rustiger op de weg, ondanks de verlaging.

  Stuurgevoel van de 2 GC

  De BMW 2 Gran Coupe stuurt door de verlaging veel strakker en directer. Met de verlaging is de body roll een stuk minder geworden. Hierdoor krijgt de bestuurder meer vertrouwen in de auto in snelle bochten. Mede dankzij de verbeteringen in het onderstel is de auto een stuk leuker geworden om te zien en om te rijden.

  Comfort Cobra Suspension

  De gekozen veerconstantes zijn perfect gematched voor de 2 Serie Gran Coupe. Mede dankzij onze subtiele aanpassingen, is het comfortniveau van deze auto nog erg goed. BMW heeft met de F40 en F44 generatie 1 en 2 Serie een hele stap vooruit gemaakt met betrekking tot het onderstel. Daardoor is de ruimte waarin wij onze veren kunnen ontwerpen breder geworden. Het comfortniveau is toegenomen, terwijl de sportieve afstelling is gebleven. Uiteraard is de dynamiek van de 2 Gran Coupe ten opzichte van zijn voorganger wel veranderd door de toepassing van voorwielaandrijving in plaats van achterwielaandrijving.

  Chiquere look met Cobra Suspension verlagingsveren

  Ondanks dat de meeste mensen verlaging associeren met sportiviteit, vinden wij de 2 Gran Coupe ook chiquer geworden door de verlaging. De auto oogt door de Cobra Suspension verlagingsveren in combinatie met de 19" BMW M Velgen langgerekter, waardoor de auto een volwassenere uitstraling krijgt. De 2 Serie kan dat goed hebben omdat de achterzijde relatief hoog lijkt op originele rijhoogte. Door de verlaging wordt de verhouding iets anders en komt hij mooier tot zijn recht.

  Meer foto's worden onthuld zodra de set op voorraad is! Neem contact op met ons voor meer informatie via info@cobra-suspension.com