phone +3130 6664666

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • BMW 4 Serie F33 Cobra Suspension Verlagingsveren

  13-03-2020

  Cobra Suspension heeft binnenkort ook verlagingsveren voor de BMW 4 Serie F33 Cabrio! Een zeer chique Cabrio, maar met een vleugje meer sportiveit! De BMW 4 Serie Cabrio wordt door de Cobra Suspension verlagingsveren een stuk gaver om te zien!

  Cobra Suspension Verlagingsveren

  Cobra Suspension heeft de 4 Serie Cabrio verlaagd met verlagingsveren. Deze veren bieden de 4 Serie Cabrio een mooiere stance. In vergelijking met andere merken, hebben wij een setup gekozen waarbij de auto mooi laag komt, maar toch zijn comfort behoudt. De 4 Serie Cabrio is verrassend comfortabel op deze set. De auto blijft heel mooi stabiel, terwijl het overhellen een stuk minder is geworden.

  Progressieve Verlagingsveren

  Cobra Suspension gebruikt in de basis het originele ontwerp van de fabrikant. In de meeste gevallen, hebben de originele veren van een moderne auto al een progressieve werking. Deze optimaliseren wij weer verder bij het verlagen van een auto. In het geval van de 4 Serie Cabrio, hebben wij de achterveer twee veerconstantes meegegeven om zo een passende veerconstante te kunnen behalen, zonder een compromis op veiligheid. In dit geval gebruiken wij dus een dual rate veer achter! Aan de voorzijde hebben wij een single rate veer gebruikt die past bij het originele karakter van de F33.

  Verlaging op de 4 Serie

  De exacte verlaging zal in een later stadium gepresenteerd worden. Deze auto is 35mm aan de voorzijde en 25mm aan de achterzijde verlaagd ten opzichte van het originele onderstel van de 4 Serie Cabrio met 'Sport-line' pakket. Deze is normaliter al iets lager dan de 4 Serie met comfortonderstel. De 4 Serie Cabrio is door deze verlaging een stuk lager bij de grond komen te liggen, zonder veel in te leveren op de rijkwaliteiten van het originele onderstel. Meer weten? Stuur ons een email of neem contact met ons op via de Social of ons telefoonnummer voor beschikbaarheid en meer.