phone +3130 669 2020

mail_outline info@cobra-suspension.com

 • Audi A3 8Y Cobra Suspension Verlagingsveren

  22-10-2020

  De Audi A3 8Y is verlaagd op Cobra Suspension verlagingsveren! Dit is een zeer fijne auto om in te rijden! Wilt u meer weten? Scroll naar beneden om meer te lezen en te zien!

  Audi A3 8Y Verlagingsveren

  Voor de nieuwste generatie Audi A3 heeft Cobra Suspension een 30 en 45mm set ontwikkeld. Deze Audi A3 is verlaagd met 40mm verlagingsveren. De uiteindelijke set wordt dus 5mm lager. Dankzij de verlaging heeft de auto een erg goede wegligging, terwijl er op comfort niet ingeleverd is. De nieuwe Audi A3 8Y blijft hiermee de fijne all-rounder die hij ook hoort te zijn, enkel dan met een veel dikkere look!

  Rijhoogte Audi A3

  De Audi A3 staat ondanks zijn sportieve belijning origineel nog best hoog, ook met het S-Line pakket valt er nog veel te verbeteren wat betreft de stance en de body-roll. Ons exemplaar heeft een S-Line pakket en doet daarom 10-15mm minder. Met onze verlagingsveren wordt de wheelgap significant verkleind. Comfort genoeg door het volwassen onderstel en veel mooiere looks dankzij onzeverlagingsveren. Wij vinden hem geslaagd!

  Ontwikkelingsproces

  Alvorens wij ook verlagingsveren voor de A3 8Y Sedan, S3 8Y Hatchback en S3 8Y Sedan kunnen aanbieden, dienen wij deze auto's ook in onze werkplaats te ontvangen voor ontwikkeling van verlagingsveren. Wij willen graag deze sets samen ontwikkelen, dus heeft u één van de eerder genoemde auto's en wilt u deze verlagen? Neem dan gerust contact met ons op voor een samenwerking!

  Productie Verlagingsveren

  Met een geslaagde test en meting, wordt nu de productie voor de verlagingsveren voorbereid. De veren zullen spoedig beschikbaar zijn, deze kunt u via één van onze dealers straks bestellen. Wij zijn super enthousiast over het resultaat en kunnen niet wachten u straks ook op onze verlagingsveren te zien rijden! Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!